Sportlaan 5, Middelharnis 06 15 26 87 36 info@ergop.nl

Ergotherapie met Perspectief

Kinder- ergotherapie

Ergotherapie is waar wetenschap, creativiteit en compassie samenkomen

HOE GA IK TE WERK?

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen waar de uitdagingen liggen in het dagelijkse handelen en welke factoren invloed hebben op deze uitdagingen. Veelal begin ik met (behandelend) observeren, eventuele vragenlijsten invullen en testen. Aan de hand daarvan bepalen we samen aan welke doelen we gaan werken en hoe we dat willen doen.

Op speelse wijze wordt er met het kind gewerkt aan de zelf gekozen behandeldoelen. Heel praktisch voor het leven van alledag, afgestemd op het hele gezin.

Zo veel als mogelijk werk ik op locatie: daar waar de uitdagingen liggen; op school, peuterspeelzaal of thuis.

Vanuit verschillende perspectieven wordt de vraag bekeken. Het perspectief van het kind, de ouder(s), evt. school en vanuit de kennis en ervaring van de therapeut.

ONZE ORGANISATIE IS GEREGISTREERD BIJ


Als een paramedicus in het Kwaliteitsregister Paramedici kwaliteitsgeregistreerd staat, dan weet u zeker dat deze zorgverlener zijn beroep mag uitoefenen en zijn deskundigheid op peil houdt met onder andere bij- en nascholing. Dat is niet alleen voor u en uw gezondheid belangrijke informatie, maar ook voor de zorgverzekeraars. Zij vergoeden soms alleen als een paramedicus in het KP-register is opgenomen.​Ergotherapie Nederland is de beroepsvereniging van en voor ergotherapeuten en komt op voor hun belangen. Samen met onze leden behouden en verbeteren we de kwaliteit van ergotherapie